Proiect – Website Vintage Point

Vintage PointVintage Point se vrea a fi un punct de reper pentru toti cunoscatorii acestui domeniu de activitate. Scopul nostru principal, este sa aducem cat mai multi pasionati ai sunetului de calitate, dar si a electronicii, in acelasi loc. Cu un istoric pornit de la stadiul de pasiune, adus pana la stadiul de profesionalism, Vintage Point isi propune sa realizeze lucruri mari, prin intermediul site-ului nostru. Comunitatea de pasionati dar si de profesionisti ai sunetului, este in crestere in Romania, acesta fiind un studiu si un rezultat cert.

Iar noi ne propunem sa fim primul pas in acest domeniu, pionieratul care aduce aceasta comunitate in stransa legatura unii cu ceilalti. Pentru indeplinirea acestui scop pe care ni l-am propus, am adus in fata dumneavoastra site-ul nostru. Dedicat tuturor celor care vor calitate dar si celor care sunt pro-vintage, site-ul nostru va poate oferi tot ce va doriti.

Website Vintage Point
Proiectul include

Platforma anunturi, PHP, CSS, JS

Termen de executie

3 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, formular contact, formulare interactive, 50 de pagini incluse, continut, start-up content, documentatie.

Proiectul a inclus

www.vintagepoint.ro