Proiect – Website Mihai Schiopu

Mihai SchiopuPetrecerea ta, fie ca e vorba de o nunta, fie ca e vorba de un botez sau orice alt eveniment important pentru tine, devine o prioritate pentru mine! Muzica usoara din repertoriul international, sau din repertoriul romanesc, folclor sau muzica de petrecere, de ce nu si muzica clasica, este oferta mea pe scurt! Si nu vin singur ! Sunt acompaniat de o formatie, pentru nunta, sau botez, sau diferite evenimente, dintre cele mai bune in Brasov. Bineinteles ca fiecare om prestand o munca o face pentru a avea si castiguri materiale, dar asta nu este totul pentru mine! Cu adevarat exista satisfactie, in opinia mea, abia atunci cand vad ca prin talentul si repertoriul, prin tinuta si atitudinea mea, reusesc sa fac oamenii sa-mi spuna “Felicitari, a fost extraordinar!” Daca la finele evenimentului tau, tu vei putea spune “Am avut muzica perfecta” si invitatii tai iti vor spune acelasi lucru, abia atunci voi fi si eu multumit, si crede-ma stiu cum sa ajung sa obtin rezultatul dorit.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care eu pot sa ti le ofer: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!

Website Mihai Schiopu
Proiectul include

WordPress, PHP, CSS, JS

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, galerie imagini, formular contact, 10 de pagini incluse, continut media, foto-video, documentatie.

Proiectul a inclus

www.mihaischiopu.ro