Proiect website Macromall Brasov

Website MacromallDespre Macromall Brasov se poate spune ca este unul dintre cele mai mari mall-uri din Brasov, iar principala noastra activitate este sa ne asiguram ca veti petrece alaturi de noi, un timp placut, util si relaxant. In afara de prea-bine cunoscutele magazine si shoping-ul de calitate, Macromall Brasov va mai asteapta si cu o ambienta de neintrecut in orasul nostru. Stilul egiptean si atmosfera relaxanta, fac din Macromall un mall superior si un loc bun de recreere. Iar noi, ne vom asigura permanent ca dumneavoastra veti petrece alaturi de noi, aceste clipe de relaxare si recreere.

Magazine, bijuterii, restaurante, locuri de recreere, moda, birotica, electrice, calculatoare, IT, electrocasnice, toate va asteapta la Macromall Brasov. O lume a shoping-ului de calitate.

La noi le gasiti pe toate: cea mai mare varietate de marfuri, atractii fantastice, restaurante care se incadreaza in toate gusturile, locuri unde copii pot petrece un timp de calitate, locuri in care adultii pot petrece un timp relaxant si recreeativ, si toate acestea sub un singur acoperis. Macromall Brasov Romania.

Website Macromall
Proiectul include

HTML, PHP, CSS, JS, FLASH

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, galerii imagini, formulare contact, bannere flash, 80 de pagini incluse, continut, documentatie.

Proiectul a inclus

www.macromall.ro