Proiect – Website Inside Courier

Inside CourierMisiunea Inside Courier, este una simpla. Satisfacerea clientilor nostrii. Astfel, concentrati pe aceasta misiune, vom reusi sa aducem serviciul de curierat intern, la adevarata lui valoare, si la standarde inalte. Rapiditatea, siguranta, discretia sunt doar cateva, de restul te lasam sa te convingi singur. Pentru un serviciu de curierat extrem, eficace si prompt, apeleaza cu incredere la serviciile Inside Courier. Planurile noastre de viitor, includ insa si, acoperirea unei planse cat mai mari din suprafata Romaniei, in privinta inaugurarii si punerii in folosinta, a cat mai multor centre de curierat intern.

Echipa Inside Courier, este formata din oameni tineri si dornici de munca si afirmare. Principiul care ne leaga pe toti este stabilitatea si dorinta de a evolua. Dispunand de capacitati tehnice “tineresti”, Inside Courier aduce spre dumneavoastra acesti tineri cu perspectiva si dorinta de a va multumi. Fiind un serviciu de curierat intern, echipa Inside este formata doar din oameni de angajament, care inteleg notiunea timpului, si in acelasi timp valoarea lui.

Website Inside Courier
Proiectul include

HTML, PHP, CSS, JS

Termen de executie

1 saptamana

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, imagini personalizate, formular contact, banner JS, 10 de pagini incluse, continut, documentatie.

Proiectul a inclus

www.insidecourier.ro