Proiect – Website Academic Art Events

Academic Art EventsNascuta in anul 2004, din dorinta de a aduce pe piata de profil, precizia, calitatea si profesionalismul, agentia Academic Art Events se situeaza pe pozitiile fruntase pe plan national, in categoria agentiilor organizatoare de evenimente de absolvire, corporate sau matrimoniale. Venim in intampinarea clientilor nostrii, cu planificatori de evenimente, decoratori si o suita de fotografi profesionisti si experti video, care i-ar face invidiosi si pe cei de la Hollywood.

Echipa Academic Art Events, este compusa din tineri, dornici sa asigure tuturor clientilor nostrii, linistea, dar si calitatea unor servicii indeplinite corect, la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

Pentru ca si noi am trecut prin aceste momente si am dorit ca evenimentul nostru sa fie unul perfect, ne asiguram mereu ca serviciile pe care noi le oferim tinerilor absolventi, sau cuplurilor, dar si firmelor si companiilor, sunt intotdeauna pregatite minutios, exact asa cum clientul nostru o cere.

Site Academic Art Events
Proiectul include

HTML, PHP, CSS, JS

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, galerii imagini, formular contact, banner JS, 20 de pagini incluse, continut, documentatie.

Proiectul a inclus

www.academicartevents.ro