Proiect – Site prezentare Intercasa

IntercasaCu o activitate care se intinde pe durata a peste 10 ani, Intercasa se poate recomanda ca si un pilon important in comertul cu articole tehnice, din Brasov. Deschis in anul 2002, magazinul nostru a fost intotdeauna sprijinul de care au avut nevoie toti constructorii din Brasov (si nu numai), indiferent de magnitudinea lucrarilor sau proiectelor pe care le desfasurau. De la micul meserias si pana la gigantul constructor, Intercasa a multumit pana si cele mai pretentioase cereri din partea clientilor nostrii. Cu o echipa tanara si implicare maxima din partea acestora, reusim in continuare sa aducem pentru clientii nostrii, exact produsele de care au nevoie.

Intercasa, inseamna in primul rand, familie. Iar familia noastra se extinde automat si include si clientii nostrii, care ne aprecieaza si ne-au apreciat de-a lungul anilor, dar si asupra persoanelor sau furnizorilor care au fost alaturi de noi. Iar prin aceasta declaratie, dorim sa asiguram viitorii nostri clienti, dar si colaboratorii si furnizorii nostrii, de ceea mai stransa relatie comerciala, de seriozitatea de care dam dovada si de implicarea cu care ne desfasuram activitatea.

Website Intercasa
Proiectul include

WordPress, PHP, CSS, JS

Termen de executie

1 saptamana

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, galerie imagini, formular contact, panou administrabil, 20 de pagini incluse, continut, documentatie.

Proiectul a inclus

www.intercasa.com.ro