Proiect – Site prezentare De La Buni

De La BuniDe La Buni ofera un meniu variat de produse din bucataria italieneasca dar si din cea romaneasca si nu numai. Incepand cu magnificele paste si cea mai buna pizza din oras, iti mai oferim si o lista frumoasa de produse romanesti. Incepand de la mamaliguta cu branza sau un ciolanel de porc afumat cu fasole si evident nelipsitele ciorbe, varf de lance al bucatariei traditionale.

Dar poate vorbim acum, cu un angajator. Asadar, trebuie sa prezentam si ofertele pentru firme! Pentru ca, da, De La Buni face livrari si pentru firme si companii. Buni ti-a pregatit cateva delicateste pentru tine si colegii tai. Incepand de la pui pe sticla, ceafa la gratar, piept de pui la gratar, aperitive si diferite platouri. Oferim firmelor cat si angajatilor, oferte si meniuri complete pentru pranzul la birou. Nu mai sta pe ganduri! Suna acum si afla care sunt noutatile si ofertele pentru firme. Iti garantam, nu vei fi dezamagit.

Site De La Buni
Proiectul include

WordPress, PHP, CSS, JS

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, galerie imagini, formular contact, pagini-meniu, elemente JS, 10 pagini incluse, continut, documentatie.

Proiectul a inclus

www.delabuni.ro