Proiect – Site anunturi Tocmesc

TocmescTocmesc, este unul dintre putinele site-uri din Romania, care ofera utilizatorilor sai, serviciul de adaugare anunturi online, in mod gratuit. Pe langa acest aspect, ne laudam si cu faptul ca, suntem printre putinele site-uri din Romania, de acest gen, care pune accentul pe calitate si pe seriozitate.

Iar daca ar fi sa ne raportam la cele mai sus declarate, putem prin aceasta pagina, sa facem si o declaratie catre actualii si viitorii nostrii utilizatori. Iar aceasta este legata de promptitudinea si atentia sporita, dar si seriozitatea persoanelor din staff-ul care supervizeaza procesul de adaugare a anunturilor. Putem sa facem chiar si o promisiune, si sa va declaram deschis ca, pe Tocmesc, veti putea adauga si gasi anunturi, in cea mai buna forma. Nu ne credeti pe cuvant, convingeti-va singuri.

Tocmesc.ro este un site de anunturi, gratuit, care ofera posibilitatea utilizatorilor, de a-si afisa anunturile pe plaja online, in cel mai simplu mod si complet gratuit.

Site anunturi Tocmesc
Proiectul include

Platforma anunturi, PHP, CSS, JS

Termen de executie

3 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, formulare interactive, formulare contact, 100 de pagini incluse, panou administrare, documentatie.

Proiectul a inclus

www.tocmesc.ro