Proiect – Magazin online – Piese Dube

Piese DubeMagazinul Piese Dube reprezentat de S.C. BEHPRO S.R.L. este un magazin online, deschis in anul 2011, din respectul si dorinta de a aduce clientilor nostrii, cele mai bune produse, dar si informatii complete despre acestea. Deschis online din pasiunea pentru calitate, magazinul nostru va ofera tot ceea ce aveti nevoie. Pentru persoane fizice, dar si pentru firme si companii, incercam sa oferim tuturor, fara principii comerciale sau financiare, experienta unor cumparaturi de calitate, online. In perioada ce urmeaza piesedube.ro va incerca sa devina un model pentru toti cumparatorii online, dar si pentru comunitatea noastra, si sa ofere o experienta completa pentru toti vizitatorii magazinului nostru.

Tot ce trebuie sa stiti este ca, echipa noastra, este aproape de voi, oferindu-va produse de calitate, si experiente unice in cadrul cumparaturilor pe care dumneavoastra le faceti in acest magazin.

Magazin online Piese Dube
Proiectul include

Magento, PHP, CSS, JS, Panou administrare

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, formulare interactive, formulare comanda, formular contact, bannere JS, panou administrare, cont client.

Proiectul a inclus

www.piesedube.ro