Proiect – Magazin online Distribuitoare incalzire

Distribuitoare IncalzireDistribuitoare Incalzire reprezentat de S.C. Daver Ambient S.R.L. este un magazin online, deschis in anul 2011, din respectul si dorinta de a aduce clientilor nostrii, cele mai bune produse, dar si informatii complete despre acestea. Deschis online din pasiunea pentru calitate, magazinul nostru va ofera tot ceea ce aveti nevoie.

Pentru persoane fizice, dar si pentru firme si companii, incercam sa oferim tuturor, fara principii comerciale sau financiare, experienta unor cumparaturi de calitate, online. In perioada ce urmeaza www.distribuitoare-incalzire.ro va incerca sa devina un model pentru toti cumparatorii online, dar si pentru comunitatea noastra, si sa ofere o experienta completa pentru toti vizitatorii magazinului nostru. Tot ce trebuie sa stiti este ca, echipa noastra, este aproape de voi, oferindu-va produse de calitate, si experiente unice in cadrul cumparaturilor pe care dumneavoastra le faceti in acest magazin.

Website Distribuitoare Incalzire
Proiectul include

Magento, PHP, CSS, JS

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, formular comanda, formular contact, banner JS, 50 de pagini incluse, continut, magazin online, panou administrare.

Proiectul a inclus

www.distribuitoare-incalzire.ro