Proiect – Magazin online Bijuterii argint

Argint BrasovPeste 2000 de modele de bijuterii de argint, pentru orice doritor sau doritoare! Pentru ca ne consideram un pic mai speciali, va putem spune despre noi, ca suntem si facem parte dintr-o categorie de oameni, care iubesc bijuteriile. Tocmai de aceea, punem accent pe calitate si pe frumusete. Iar bijuteriile din argint pe care le puteti gasi la noi, sunt intr-adevar unele dintre cele mai speciale.

O mare parte a bijuteriilor din metale pretioase comercializate de noi sunt din argint placat cu rodiu sau din argint fara nichel. Rodiul este un metal alb-argintiu folosit la placarea altor metale pentru a le conferi acestora un strat rezistent la coroziune si un aspect lucios (de aur alb). Bijuteriile din argint placate cu rodiu sunt rezistente la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-se astfel caracteristicile initiale ale bijuteriilor chiar si dupa o perioada lunga de utilizate.

Site Argint Romania
Proiectul include

Magento, PHP, CSS, JS, Panou administrare

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, magazin online, formulare comanda, formular contact, banner JS, 40 de pagini incluse, panou administrare, documentatie.

Proiectul a inclus

www.argintromania.ro