Proiect – Magazin online BebeTec

BebetecBebeTec este un brand romanesc, importator si dezvoltator de solutii Hi-Tech si gadget-uri educationale pentru copii. Serviciile noastre au inceput cu comercializarea produselor Love Beam. Ne propunem ca, pe viitor, gama noastra de produse educationale sa fie mult mai larga si sa putem aduce in atentia parintilor produse care sa ajute copiii sa invete mai repede, prin joaca.

Magazinul nostru comercializeaza gadget-uri educationale si incearca sa ofere clientilor nostri o experienta unica, prin intermediul produselor oferite. Ideologia noastra incepe de la simplul fapt ca tehnologia a devenit parte integrata din viata. Si din acest motiv vom incerca mereu sa facem ca aceasta tehnologie sa functioneze in folosul nostru, la capacitate maxima. Noi aducem in magazinul BebeTec cele mai iscusite si atractive jucarii, aparate, gadget-uri sau instrumente de tip educational. BebeTec inseamna tehnologie educationala. Iar acesta este primul nostru scop declarat.

Website Bebetec
Proiectul include

Magento, PHP, CSS, JS

Termen de executie

2 saptamani

Compatibil cu

Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer, Dispozitive mobile, Tableta si alte dispozitive.

Manopera a inclus

Grafica personalizata, formular comanda, formular contact, banner JS, 20 de pagini incluse, panou administrare, magazin online.

Proiectul a inclus

www.bebetec.ro