Pozitia ta in motoarele de cautare

Motoare de cautarePozitia ta in motoarele de cautare, depinde de mai multi factori. Presupunand in primul rand ca sunteti listati in motoarele de cautare. Daca totusi ai reusit sa ai website-ul listat in motoarele de cautare, poti face o masura mare de imbunatatiri privind pozitia ta in motoarele de cautare. Una dintre aceste imbunatatiri face referire directa la linkurile de pe site-ul tau, cat si la continutul acestui site.

 

Linkurile care pot fi citite de catre motoarele de cautare, si care duc la alte pagini din site-ul tau, pot fi mine de aur. Ele duc site-ul in primele randuri, intr-o clipita. Despre continutul text nu cred ca mai trebuie sa vorbim, dat fiind ca undeva pe site, exista deja articol cu referire la acesta. Cu cat este mai nou si fresh, continutul, cu atat motoarele de cautare vor trece mai des pe la voi pe site. Implicit il vor afisa si impinge mai sus in ierarhia cautarii. Dupa cum ziceam, schimbari majore nu va trebui sa faceti pe site-ul vostru, dar va trebui sa insumati cateva.

Bineinteles ca vor aparea intotdeauna asa zisi experti SEO care va vor verifica tag-urile de pe site, si cuvintele cheie, chiar daca ei nu prea inteleg ce se intampla cu pozitiile in motoarele de cautare sau cu page ranking-ul. S-ar prea putea, ca ei sa se uite si la aceste link-uri interne, dar odata construit si asezat online, este prea tarziu ca sa mai modifici asta. Se poate modifica totusi site-ul, dar in momentul in care ati ajuns la acest pas, trebuie sa va asigurati ca urmatoare versiune este “search engine friendly“.

 

Prietenos cu motoarele de cautare. Aceasta metoda nu da niciodata gres, si este una dintre cele mai eficiente metode de a aduce un website in primele locuri din motoarele de cautare. Sunt multe alte metode care ar putea sa aduca site-ul tau pe pozitii mai inalte si implicit sa mareasca page rank-ul. De la link-uri interne pana la design si multe altele. Voi trebuie sa va intrebati insa un singur lucru.

 

Ce determina pozitia mea in Google? Cum calculeaza Google pozitia mea in rank-uri? Acestea sunt primele intrebari, si daca le gasiti raspunsul, sunteti cu un pas mai aproape de succes.