Oferte Webdesign

Site cu doar 700 de lei!

Oferte site

Explicatia este simpla. Stim cu totii ca in ziua de azi nu este foarte usor sa pui mana pe bani. In conditiile in care criza financiara ne loveste in continuare pe toti, fara discriminare. De aceea echipa noastra, in dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostrii si de a ii ajuta pe acestia, pune la bataie aceasta oferta. Pentru clientii nostrii care nu detin de un buget foarte mare pentru promovarea online, punem la dispozitie oferta “site cu 700 de lei”. Site-ul va include:

– identitatea firmei, logo, informatii despre, coloristic
– design personalizat, pliat pe activitatea firmei si culorile cerute de catre client
– informatii cat mai cuprinzatoare, despre activitatea firmei sau a persoanei
– 3 pagini (index, despre noi, contact)
– formular de contact, harta locatie, informatii de contact

 

Trei site-uri, la pret de doua!

Oferte web

Echipa Ecs Designs, ofera clientilor nostrii care vor sa-si construiasca un site sau mai multe, o mega oferta. Oferta 3 la pret de 2!
Daca ai mai multe proiecte in derulare si/sau vrei sa pui online mai multe activitati din afacerea ta, venim in sprijinul tau. Despre ce este vorba? Foarte simplu :

Exemplu: Esti antreprenor si ai trei site-uri de facut. Unul al firmei, unul personal si o prezentare pentru alta firma, sau alt produs. Daca contactezi echipa Ecs Designs, noi iti vom lua banii pe manopera doar pentru primele doua site-uri. Iar al treilea ti-l facem gratuit. Simplu si cat se poate de eficient. Pentru ambele parti. Exemplul nu este unul foarte elocvent, dar suntem siguri ca v-ati dat seama despre ce este vorba. Tot ce trebuie sa faceti acum, este sa vreti si sa ne contactati. Pentru ca lucrurile bune, se fac in echipa.

 

Consultanta web gratuita!

Consultanta web

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla, este sa nu fi informat. In istoria noastra de activitati, ne intalnim zilnic cu clienti care au facut anumite greseli, atunci cand si-au construit site-urile, sau cand le-au optimizat. Sau si mai rau, atunci cand le-au platit.

Tocmai de aceea venim in sprijinul clientilor nostrii, dar si a potentialilor clienti, cu toata gama de cunostinte din domeniu. Daca ai vreo intrebare referitoare la ce pasi trebuie facuti pentru a detine un site, contacteaza-ne. Daca ai nelamuriri privind site-urile, contacteaza-ne. Orice informatie, iti sta la dispozitie, printr-un singur telefon.

Inainte sa iti incepi activitatea online, inainte sa iti construiesti un site, informeaza-te! Nu fa greseli, pe care nu o sa le mai poti repara, sau care o sa se dovedeasca mult prea costisitoare! Informeaza-te. Nu costa nimic. Expertii nostrii stau la dispozitia ta. Gratuit!