Marketingul articolelor de pe site-ul tau

web marketingMarketing-ul articolelor, este de fapt, felul in care dumneavoastra scrieti aceste articole, modul in care le asezati pe site-ul vostru, modul prin care le inscrieti in diferite directoare, si felul in care le publicati. Publicand articole atragatoare, si apeland la tehnica de inscriere a acestora in diferite motoare de cautare, puteti arunca site-ul dumneavoastra pe o scara a succesului privind ranking-ul. Folosind si alte optiuni din gama SEO, va asigurati un trafic bun, si clienti sau cititori cat mai constanti. Incluzand in aceste articole si link-uri sau back link-uri, dovediti motoarelor de cautare ca meritati traficul generat de acestea.

 
Ce face marketing-ul articolelor. Toti navigatorii, au o anumita sete pentru continutul high quality, relevant cautarilor pe care ei le efectueza pe internet. Dar nu toti detinatorii de site-uri vor sau sunt apti sa creeze acest continut, sau articole, in concordanta cu tehnicile de marketing ale site-ului. De exemplu, atunci cand creati continut fresh si interesant, pe care alte site-uri il “imprumuta” de la dumneavoastra, aveti oportunitatea sa va cresteti rank-ul si sa adaugati inca 2-3 back-linkuri pentru site-ul dvs. Lucru care va mari populartatea site-ului, si implicit va aduce mai multi vizitatori pe viitor.
 
Cum faci asta? Marketingul de articole ofera un mod eficient si ieftin de a construi material de calitate si link-uri la un site web. Veti sti ca link-urile si traficul sunt generate din paginile relevante contextual, pentru ca ati scris continutul care este foarte des citit sau utilizat de alte site-uri. În plus, prin utilizarea celor mai benefice directoare care sunt SEO friendly puteti dicta acestora cuvintele cheie care sunt folosite în textele ancora; aceasta fiind o componenta critica a unei legaturi SEO foarte puternica. La fel ca si alte beneficii SEO, puteti gasi, de asemenea, articolul dumneavoastra publicat în alte buletine informative, care au un puternic, dedicat, si chiar loial mod de a directiona traficul catre site-ul dumneavoastra.
 
Alegerea Directoarelor web. Exista literalmente mii de articole online, in directoare iar aceasta ar trebui sa fie considerata o parte integranta a succesului unui articol si modul de gestionare al acestuia. Directoarele pe care le alegem, trebuie sa fie SEO friendly asa ca nu este indicat sa utilizati tag-uri nofollow la link-uri sau în fisierele robots. Directoarele ar trebui sa va permita sa utilizati codul HTML pentru link-urile dvs. si ar trebui sa pastreze numarul dvs. de link-uri si reclame de pe o pagina în jos la un nivel minim.
 
Acestea ar trebui sa fie accesate de crawlere, de asemenea, de catre motoarele de cautare si de a fi considerate directoare puternic optimizate în scopul de a oferi un beneficiu real. Alternativ, acestea ar trebui sa genereze un numar mare de vizitatori, direct prin link-uri în alte articole de pe site-ul dumneavoastra.
 
Modul de scriere al articolelor. Articolele cele mai populare sunt bine scrise si furnizeaza informatii cu adevarat utile. Directoarele bune nu le vor accepta pe cele care sunt putin sau mai mult decât de promovare, flagrante, si foarte putine directoare vor accepta articole cu mai mult de 2 sau, eventual, 3 link-uri catre site-ul dumneavoastra.
 
Asigurati-va ca scrisul dvs. nu este atragator numai pentru alti proprietari de site-uri, ci si de catre cititori, deoarece acest lucru va încuraja proprietarii de site-uri sa utilizeze mai multe articole de la dvs, inclusiv link-uri.Includerea de link-uri. Link-urile catre site-ul dvs. sunt de obicei adaugate la “resursa” sau “Despre Autor”. Unele directoare vor permite link-uri în corpul articolului si aceste ofera beneficii foarte bune, mai ales in traficul direct la paginile dumneavoastra.
 
Unele directoare vor permite link-uri în corpul articolului si aceste link-uri ofera beneficii foarte bune, mai ales in traficul direct la paginile dumneavoastra. Încercati întotdeauna sa folositi aceste directoare care va permit sa construiti propriul dvs. link-ul, inclusiv ancorele pe text, deoarece acestea va vor oferi beneficii SEO, precum potentialul de navigatori sau de trafic. Întotdeauna asigurati-va ca link-ul este relevant pentru pagina pe care ati scris-o, precum si pentru pagina pe care cititorii o acceseaza direct.