Continutul duplicat si efectele lui

Continut duplicatExista o multime de moduri în care puteti imbunatati pozitia site-ului, în motoarele de cautare, din pacate, nu toate dintre ele sunt bune. Unii oameni folosesc anumite metode în goana dupa dobândirea unui rank mare în motoarele de cautare, chiar daca acestea sunt considerate a fi înselatoare, în sensul ca acestea sunt concepute pentru a pacali motoarele de cautare – una dintre aceste metode este de fapt dublarea de continut web. Ce este de continutul duplicat? Continutul in doua exemplare, în strategiile SEO, este de fapt, continutul web care este considerat a fi similar cu un alt continut, de pe alt site. Mai nou motoarele de cautare au pus în functiune , filtre noi, în special pentru a monitoriza aceste tipuri de încercari de inselare pentru a îmbunatati rankingul site-ului respectiv, in diferite clasamente ale motoarelor. O multime de oameni cred ca prin crearea de pagini dublate, sau similare cu alte pagini web sau continutul lor, vor fi în masura sa îmbunatateasca pozitia site-urilor lor, deoarece motoarele de cautare vor fi în stare sa faca listari multiple incluzand si site-ul lor.

 
Din moment ce motoarele de cautare monitorizeaza acum aceste tipuri de jonglerie, folosind site-uri cu continut duplicat, poate fi sfârsitul site-ului dvs. de fapt, si poate atrage pâna la interzicerea listarii in motorul de cautare, asta în loc sa îmbunatatiti pozitia în clasament. Care sunt considerate continut duplicat? Exista câteva tipuri de continut duplicat care sunt random utilizate de o multime de oameni, fiecare dintre ele un pic diferite în utilizarea lor, dar toate dintre ele angajate în acelasi scop, acela de a “smecherii” motoarele de cautare pentru a obtine o mai buna plasare in paginile diferitelor motoare.
 
O modalitate de a avea continut duplicat este acela prin care site-uri foarte similare sau identice, cu pagini web pe diferite sub-domenii sau domenii, ofera în esenta acelasi continut. Aceastea pot include downloaduri sau backdoor-uri, astfel încât va avertizam sa va asigurati ca evitati folosirea acestui tip de site-uri, asta bineinteles daca nu doriti ca site-ul dvs. sa devina vulnerabil, si catalogat de motoarele de cautare, ca site cu continut duplicat si filtrat din cauza continutului.
 
Cum sa te feresti de duplicatO alta metoda de creare de continut duplicat este pur si simplu prin luarea de continut de pe un alt site web sau o pagina si reorganizarea acestuia pentru a face sa para ca fiind original, cu toate ca el este luat de pe alte siteuri. Descrierile de marfuri de pe site-uri de tip eCommerce, sunt de fapt utilizate de catre alte site-uri, de asemenea.
 
Alte site-uri pur si simplu copiaza descrierea produsului, a producatorului, iar acestea sunt utilizate catre alte piete. La acestea se adauga si faptul ca numele produsului, precum si numele artistului, producator, scriitor sau creator, sunt incluse, fiind o cantitate semnificativa de continut pe pagina respectiva.
 
Cu toate ca acest lucru este mult mai greu de reprodus, aceste nume cazand sub anumite incidente legale, aceste actiuni sunt considerate furt de continut, sau duplicat, daca nu spam. Distributia de articole copiate de catre alte site-uri, altele decât cele care a distribuit articolul original, poate fi, de asemenea, considerata a fi un continut duplicat. Din pacate, unele motoare de cautare înca mai considera ca, anumite pagini, desi sunt pe siteul original, pot fi duplicate. Unele insa, nu.