Ce face site-ul tau pentru tine?

WebsiteSunt atatea site-uri pe internet zilele astea, incat trebuie sa ai o idee cu adevarat stralucita ca sa razbati in aceasta multime. Dar se poate rezolva si cu o a doua solutie, un design stralucit. Un website care este desenat in moduri gresite, va ramane in amintirea vizitatorilor, exact asa, ca un site gresit. Daca vrei sa ai un site care va fi amintit din motive corecte, acesta va trebui sa fie un site unic. Sau cel putin desenat bine. Aspectul este primul lucru pe care vizitatorii tai il observa cand intra pe site. Daca ai un site care are un aspect ciudat si o navigatie greoaie, vizitatorii si cititorii tai, vor pleca din start de pe el. Fie ca e un site personal, sau site-ul unei afaceri, designul este punctul numarul unu, de care trebuie sa te preocupi si care sa fie prioritar.

 
Asadar vedem cat de importanta este aceasta parte a unui site. Sunt multe moduri de a imbunatatii efectul vizual al unui site. Sa accepti un webdesign gratuit (template), sau sa angajezi un webdesigner sa faca treaba pentru tine. Aceste lucruri depind doar de bugetul pe care tu vrei sa il acorzi site-ului. Un buget moderat, si un webdesigner, vor face site-ul tau mult mai bun si bineinteles mult mai vizitat. Cum trebuie sa arate site-ul tau.
 
Ai putea sa ai o gramada de chestii interesante pe site-ul tau, dar vizitatoriilor sa le fie greu sa le gaseasca. Daca ceea ce vinzi sau prezinti pe site-ul tau, nu este expus intr-un mod curat si facil, ar putea avea efecte dezastruoase asupra site-ului si implicit a ceea ce vrei tu sa prezinti cu el. Asadar, sa repetam. Site-ul tau trebuie sa fie usor de folosit, usor navigabil, simplu si concis. Daca nu esti familiar cu aceste aspecte, atunci probabil ca cel mai bine pentru tine, este sa angajezi un webdesigner profesionist. Serviciile webdesignerilor vin cu pachete de preturi diferite.
 
In functie de lucrarile pe care le executa. Insa ajutorul unui profesionist, iti aduce toate aspectele legate de webdesign, la calitatea lor maxima. Un webdesigner iti aduce serviciile pe care tu le ceri, implicit te ajuta si in alte aspecte legate de site-ul tau, altele decat webdesignul. De aceea este indicat, sa apelezi la acest profesionist. Pe de alta parte insa, mai exista si webdesignul gratuit. O sa gasesti si pe site-ul nostru, mostre in acest sens.
 
Singurul lucru care difera fata de designul unui profesionist, este ca designul gratuit, nu este intotdeauna cel mai bun pentru afacerea ta. Intradevar, poti gasi un design, care iti place si care s-ar potrivi afacerii tale. Insa pentru restul “dedesubturilor” pe care le mai cuprinde constructia unui site, trebuie totusi sa alegi calea pro.
 
Asadar, cel mai indicat, pentru un design profesionist, un profesionist in design. Si ca sa inchidem in aceasta idee, pentru un site vizitat, un design profesionist. Succes